Per’lXlim – Rahsia Wanita Kekal Mempesona (Part 3)

adminHappy Customers @ms

Per'l Xlim (2)

Salam awak!

Yeay..finally..genap 4 minggu sy consume Per’lXlim ni J

Tak sabar-sabar sy nk pegi ke Per’lXlim 3rd meet up tau. Yela..nak tau berapa kg da sy turun kan..haa…awak tak teringin nak tau jugak ke? Hehe.. :p

Per'l Xlim (3)

Macam biasa, kami semua akan berkumpul dan measure berat dan ukuran badan masing-masing.

Haishhhh..tiap kali nak measure je mesti suspen tau! Cuma kali ni lagi bertambah-tambah suspen sebab sy rasa macam ukuran badan ni makin mengecil!! Haha..bila pakai seluar..yg biasa ngam-ngam je, tp sekarang bila sarung ada ruang-ruang pulak. Maksudnya apa tu? Hehe.

Per'l Xlim (4)

Blogger-blogger lain yg juga terima cabaran untuk kurus bersama Per’lXlim ni J

Dari kiri Fiz, sy, Namee, Iday, Redmummy, Sarah, Fana, MekOnie, Sabby, dan Ayna.

Ok lah, kalau awak nak tau, selama 4 minggu sy consume Per’lXlim ni, sy turun 4.4kg!!! 4 minggu ye..4 MINGGU!!  Banyak woooo..da la tak sekat-sekat makanan..nak makan apa makan je..lepas tu tak payah nak bersenam pulak tu! Sy hanya buat rutin harian sy, tp badan makin mengecil. Ohsem sangat!

Per'l Xlim (1)

Walaupun sy sentiasa rasa kenyang, tapi sy masih makan dalam kuantiti yg sedikit. Kalau ambil banyak-banyak pun, tapi tak habis tak guna jugak kan. Tak baik membazir..hehe..jadi sy makan sekadar untuk isi perut sebab sy dah pun kenyang J

Tapikan, sejujurnya..sepanjang sy consume Per’lXlim ni, berbotol-botol jugak lah sehari air yg sy telan sebab sy sentiasa haus. Yg bestnya, sy tak de pulak rasa letih tau. Lembik ke..tak bermaya ke..tak de..yela, sebab makan sikit kan..mungkin awak akan ingat sy tak dapat tenaga yg cukup untuk aktiviti seharian..SALAH~~ sy makin cergas ada la buat kerja..kandungan yg ada dalam Per’lXlim ni yg buatkan sy tak rasa letih sebenarnya. J

Apa kandungannya?

Green Coffe Beans

Membantu awak meningkatkan kadar metabolisme dan seimbangkan gula dalam darah dengan menghalang pembebasan glukosa dalam badan. Jadi, badan awak akan membakar lemak untuk dijadikan sumber tenaga. Proses ni la yg akan menurunkan berat badan awak tau ~

White Kidney Beans

Membantu mengelakkan perut daripada memecahkan karbohidrat kepada gula ringkas supaya kalori tidak diserap ke dalam badan. Ia juga kaya dgn serat , protein, vitamin dan mineral yg boleh buat awak rasa kenyang sepanjang masa.

Kacip Fatimah

Menstabilkan hormone dalam badan, memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen untuk melewatkan process penuaan.

Kolagen

Meningkatkan kelembapan kulit serta memperbaiki kulit kasar dan berparut.

Seriously, memang sangat rugi kalau awak tak cuba produk baru keluaran Power Root ni. Sangat-sangat berkesan tau! Highly recommended untuk awak yg nk kurus tu~~ Sy sendiri akan teruskan consume Per’lXlim ni untuk dapatkan berat badan idaman J

Untung-untung boleh dapat berat badan macam yg kat bawah ni ke?

Per'l Xlim (5)

Emma Maembong, duta Per’l.

Hahahah! Angan-angan tinggi, tapi takpe~ angan-angan tu yg sebenarnya buat kita lagi kuat untuk capai impian kan J

Per'l Xlim (2)

Jadi, untuk awak yg juga nk kurus, jom dapatkan produk Per’lXlim ni dengan harga RM19.90 (15 sachet per pek) di pasaraya pilihan yg terdekat. Setakat ni Per’lXlim boleh didapati di Giant, AEON dan AEON Big di Lembah Klang dan Johor Bahru. Tapi jangan risau, Per’lXlim juga akan berada di Mydin, Aeon, Aeon Big, Giant, Cold Storage dan lain-lain pasaraya pilihan seluruh Malaysia dalam masa terdekat ni!! Sabar menanti okey~~

Untuk info-info dan update terkini tentang Per’lXlim, awak boleh layari FB page Per’l ni sendiri ye.

facebook.com/perlmalaysia

Per’lXlim, Rahsia Wanita Kekal Mempesona

Xoxo,

Ayue Idris