Redmummy dan Per’l Xlim

admin

Rahsia Redmummy dan Per’l Xlim


 

xlim1

Beginilah nasib aku pergi kerja balik kerja. Tapi at least balik kerja aku selalu balik lambat so jalan clear la sket. Tapi bila time pagi-pagi pergi kerja tu yang bercinta nak mengharung jemmm! Kadang-kadang kita kuor rumah nak cepat, breakfast pun tak sempat nak jamah. Pastu bila kena jem macam ni perut mula la berkeroncong, nyesal pulak tak bersarapan tadi.

xlim2

Lesson learned. So sekarang aku sudah prepared siap-siap :) Per’l Xlim berperisa chocolate menjadi peneman aku setiap pagi. Korang dah cuba? Macam aku dah cerita tempohhari kat postPer’l Xlim! Rahsia Wanita Kekal Mempesona

Selain dari rasanya yang sedap dan meyelerakan, lagipun flavor chocolate memang favorite aku hiks, dengan minum Per’l Xlim secara tak langsung dapat mengisi perut aku yang kosong yang tak sempat bersarapan tu. Surprisingly memang rasa kenyang lepas habis satu tumbler aku kerjakan. So niat or rasa nak makan benda-benda lain tak la craving sangat. Memang bagus sangatlah untuk diet aku :)

xlim3

Lagipun cara penyediaan Per’l Xlim yang begitulah senang, hanya campurkan dengan air panas. Dah siap untuk diminum. Sambil-sambil bersiap nak pergi kerja pun boleh buat.

Dah lebih 2 minggu rasanya aku minum Per’l Xlim, personally dapat aku rasa ada perubahan dalam gaya hidup aku. Rasa lebih energetic dan lebih aktif dalam day to day activities. Pagi pergi kerja balik sampai rumah malam, layan anak-anak, lebih-lebih lagi sekarang hubby pun away. Semua benda aku kena buat A to Z, tapi still I’m feeling great :)

xlim4

Lagi satu rahsia dengan hanya minum Per’l Xlim, as you can see aku makin slim dan loss weight you hiks :)

Ada aku dah cerita kat post yang lepas, salah satu ingredients Per’l XlimGreen Coffee Beansterdapat kandungan Asid Klorogenik dapat meningkatkan kadar metabolisme dan sekaligus membantu seimbangkan gula dalam darah dengan menghalang pembebasan glukos dalam badan secara tak langsung akan membakar lemak dalam badan kita sebagai sumber tenaga dan menyumbang kepada proses penurunan berat badan!

Juga membantu proses pembuangan air besar, kalau dulu memang susah nak melepas, tapi sekarang at least sehari sekali mesti aku melabur :)

xlim5

I’m so happy now with the result. My hubby lagi suka bini dia dah slim hiks :) Tapi ada sket lagi target nak turunkan lagi. Of cos will definitely continue consuming Per’l Xlim for my better shape and result.

Korang pun sama boleh achieve the same thing, or you all just stay tune, I’ll show even my better shape nanti hiks :)

Khidmat pesanan masyarakat Per’l Xlim is brought by Redmummy.com

25hb May 2014 / Sunday 9:00am