xlimcafe

Per’l Xlim Cafe

RM19.90 {Price Including GST}

Per’l Xlim Café, Nikmatilah aroma kopi yang harum serta rasa kopi yang sedap yang dibuat dari biji kopi berkualiti tinggi.

product_page2017bm

PENGHANTARAN PERCUMA:
• Semenanjung Malaysia – 2 Pek dan ke atas
• Sabah & Sarawak – 4 Pek dan ke atas

Nota: Anda akan menerima bungkusan anda dalam masa 7 – 10 hari bekerja.

SKU: PX_CAFE. Kategori: .

Product Description

featureIcon

Per’l Xlim adalah diperkaya dengan ekstrak Biji Kopi Hijau serta ekstrak Kacang Ginjal Putih untuk membantu menggalakkan proses penurunan berat badan secara semulajadi.

Biji Kopi Hijau adalah biji kopi yang belum dipanggang. Ia boleh membantu mengawal penyerapan gula ke dalam badan dan secara langsung boleh mengurangkan pengambilan kalori. Ia juga boleh meningkatkan kadar metabolisme dan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Kacang Ginjal Putih pula adalah kaya dengan serat dan ia akan membantu memberikan rasa kenyang yang lebih lama pada perut anda. Ia membantu penghadaman serta berkesan mengatasi masalah sembelit. Ia juga membantu mengelakkan karbohidrat daripada berubah kepada gula di dalam badan supaya tidak bertukar menjadi lemak.

productCertLogo

Additional Information

Attribute Information
Weight 300 g
Categories

Minuman

Ingredient

Tepung Segera kopi, susu skim, Ekstrak Biji Kopi Hijau , Kacang Ginjal Putih Extract, Segera Ekstrak Kacip Fatimah, Kolagen Marin.

Halal

Ya

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Per’l Xlim Cafe”