Redmummy dan Per’l Xlim

adminHappy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms, Happy Customers @ms

Rahsia Redmummy dan Per’l Xlim   Beginilah nasib aku pergi kerja balik kerja. Tapi at least balik kerja aku selalu balik lambat so jalan clear la sket. Tapi bila time pagi-pagi pergi kerja tu yang bercinta nak mengharung jemmm! Kadang-kadang kita kuor rumah nak cepat, breakfast pun tak sempat nak jamah. Pastu bila kena jem macam ni perut mula la … Read More

Asyik Izas dan Per’l Xlim

admin

Per’l Xlim Ternyata Berkesan     Assalamualaikum, Setelah sebulan mencuba produk dari Per’l Xlim ternyata ia memang berkesan untuk menurunkan berat badan. Tanpa perlu berlapar yang melampau kita masih boleh kurus. Bukan setakat kurus tapi sihat sekali. Untuk peminat kopi dan sesiapa saja yang nak mencuba memang patut minum Per’l Xlim kerana ia satu produk yang dapat membantu anda mendapatkan … Read More

Fiz Hilda meet Per’l Xlim

admin

Per’l Xlim, Rahsia Wanita Kekal Mempersona!     Food has always been my best friend. I just couldn’t say no to them. Untill one day, I was introduced to a new friend called “Per’l Xlim”. How did we know each other? Few days back I attended Per’l Xlim Bloggers meet up session @ Alessio, Publika. It was the day I was … Read More

Smallnhot Sarah meet Per’l Xlim 2

admin

Power Root : Per’l Xlim Café (Coffee) & Per’l Xlim Chocho (Choco) : My Experience – Part 2         Hey guys, it has been my 3rd week consuming the Per’l Xlim Choco and I’m feeling better than I ever felt. This is because I’m losing weight and getting near to the “hourglass” body figure by just drinking … Read More

Burn, Lose & Shape with Per’lXlim…

admin

I guess my affection for Per’lXlim from Power Root is not really a secret anymore. The truth is, I’ve been worried sick with my body these couple of months… Whenever I’m feeling out of sorts or stress out, I tend to eat more than I should and end up making almost all my existing clothes way too tight for comfort, sigh =_= No matter … Read More

My final thoughts on Per’l Xlim

admin

Assalamualaikum and hello darlings. I’m back with my final update on my Per’l Xlim journey for the past 4 weeks, well lets make it 5 weeks (I tell you why later) 😉 If you have not read up about my other 2 parts of Per’l Xlim journey, kindly click these links below : Shape Up Your Line with Per’l Xlim … Read More

Per’lXlim – Rahsia Wanita Kekal Mempesona (Part 3)

admin

Salam awak! Yeay..finally..genap 4 minggu sy consume Per’lXlim ni J Tak sabar-sabar sy nk pegi ke Per’lXlim 3rd meet up tau. Yela..nak tau berapa kg da sy turun kan..haa…awak tak teringin nak tau jugak ke? Hehe.. :p Macam biasa, kami semua akan berkumpul dan measure berat dan ukuran badan masing-masing. Haishhhh..tiap kali nak measure je mesti suspen tau! Cuma kali ni lagi … Read More

Macam mana nak amalkan Per’l Xlim di bulan puasa?

admin

Hallo! & Assalamualaikum 🙂 Untuk pengetahuan korang, iday memang ada buat review tentang Per’l Xlim Power Root, tetapi iday bukan pengedar atau penjual produk ni. Iday selalu dapat komen, mesej and email yang tanya tentang produk, which is nak beli dengan iday & siap2 pm2 lagi. Hehe Klik sini untuk review iday dan khasiat Per’l Xlim : Per’l Xlim Rahsia … Read More